Natari - Monitor tekanan rumah

Memaparkan cuff yang melengkung di sekitar lengan yang lebih besar, Natari - Monitor tekanan rumah membolehkan anda dengan cepat dan tepat mengukur nadi dan tekanan anda. Monitor ini memberi isyarat kepada anda jika anda mempunyai pukulan yang tidak teratur dan menapis bunyi ambien untuk bacaan yang tepat. Monitor ini dilengkapi dengan paparan yang besar dan mudah dibaca dan mudah digunakan.

 • Homey Designs

Tentang kita

Natari - Monitor tekanan rumah membolehkan anda mengukur tekanan anda bila-bila dan di mana sahaja anda mahu. Ia sesuai untuk sesiapa sahaja yang mahu atau perlu untuk menjaga tekanan mereka dengan berhati-hati sepanjang tempoh masa. Anda boleh mempercayai monitor tekanan untuk membantu anda mengukur kesejahteraan fizikal anda dalam keselesaan rumah anda sendiri. Pelbagai monitor tekanan kami adalah antara yang paling popular di pasaran kerana ia boleh dipercayai, mudah digunakan, dan tepat. Monitor tekanan ini merangkumi pelbagai ciri bermanfaat yang membuat pemantauan kesejahteraan anda lebih mudah dan lebih mudah. Dengan ciri-ciri seperti ini yang terdapat di monitor tekanan Natari - Home, pastikan anda mencapai bacaan yang sangat tepat melalui setiap ujian.

Senaman secara teratur

Aktiviti fizikal biasa - sekurang-kurangnya 30 minit sepanjang hari dalam seminggu - dapat mengurangkan tekanan anda. Penting untuk menjadi konsisten kerana jika anda berhenti bersenam, tekanan anda dapat bangkit semula. Jika anda mempunyai sedikit tekanan yang tinggi, senaman boleh membantu anda mengelakkan mengembangkan ussu tekanan lain. Sekiranya anda sudah memilikinya, aktiviti fizikal tetap boleh membawa tekanan ke tahap lebih selamat. Jenis senaman terbaik untuk menurunkan tekanan termasuk berjalan, berjoging, berbasikal, berenang atau menari. Latihan kekuatan juga boleh membantu mengurangkan tekanan. Bercakap dengan pakar tentang membangunkan program latihan.

Cuba lakukan beberapa aktiviti intensiti sederhana setiap hari dan buat sekurang-kurangnya 150 minit setiap minggu, dalam serangan 10 minit atau lebih.

Image-3

Jalankan ke gaya hidup yang lebih baik

 • Kurangkan ketegangan yang berlebihan

  Kita hidup dalam masa yang tegang. Permintaan tempat kerja dan keluarga, politik nasional dan antarabangsa - semuanya menyumbang kepada ketegangan. Mencari cara untuk mengurangkan ketegangan anda sendiri adalah penting untuk tekanan anda.

  Makan makanan yang kurang diproses

  Kebanyakan garam tambahan dalam surat kami berasal dari makanan yang diproses dan makanan restoran, bukan pengocok garam anda di rumah. Barangan garam tinggi yang popular termasuk daging, sup tin, cip, dan makanan ringan lain.

 • Makan beberapa coklat gelap

  Ya, pencinta coklat: Coklat gelap telah ditunjukkan kepada tekanan yang lebih rendah. Tetapi coklat gelap harus 60 hingga 70 peratus koko. Makan satu persegi coklat gelap membantu menurunkan tekanan anda.

  Pastikan untuk mendapatkan tidur yang baik dan nyenyak

  Tekanan anda menurun ketika anda sedang tidur. Sekiranya anda tidak tidur dengan baik, ia boleh menjejaskan tekanan anda. Orang yang tidur terganggu, terutamanya yang pertengahan umur, mempunyai risiko tekanan yang tinggi.

Pesan sekarang

Harga: € 34

Pesan sekarang

Menawarkan ketepatan dan keselesaan dengan sarung tangan yang luas yang sesuai dengan lengan yang standard dan besar, Natari - Monitor rumah memantau tekanan tekanan rumah membantu memastikan pembacaan tepat yang konsisten. Model ini menawarkan ketepatan dan keselesaan, dengan kes simpanan sarung tangan terbina dalam. Dan dengan sentuhan butang anda boleh mempelajari semua yang anda perlu tahu mengenai tekanan anda, dan pastikan nombor anda adalah tepat.

Petunjuk

Orang yang mahu mengukur diri mereka tekanan dan mahu menyesuaikan kesihatan mereka. Rehat selama 5 minit sebelum mengukur.

Maklumat produk

 • Teknologi penapis digital untuk pengukuran yang tepat
 • Satu sentuhan operasi dan mudah digunakan
 • Ciri ingatan automatik membolehkan anda menangkap 90 bacaan dan menyimpannya untuk menjejaki bacaan dari masa ke masa
 • Paparan LCD Besar, hadiah hebat untuk ibu bapa
 • Waranti 2 tahun